lördag 19 februari 2011

Solskenslördag

Det är otroligt fint väder idag. Solen skiner och jag tyckte mig höra fågelkvitter när jag gick ner mot stan. Det blev en fika på Ebba´s med Anna och Erik. Jag beställde en köttbullemacka men när jag fick den serverad var köttbullarna frusna! Inte gott alls. Jag och Anna tänkte att vi för en gångs skull inte ska vara så svenska utan faktiskt säga till så jag skickade tillbaka mackan til köket och beställde en räkmacka istället. Efter en liten stund kommer servitrisen tillbaka och förklarar på engelska att jag inte kunde få en räkmacka eftersom de redan hade gjort köttbullemackan till mig, men att de nu hade värmt mackan. Jaja, sa jag lite småsurt och högg in på mackan. Den var faktiskt god.

Då kommer servitrisen tillbaka och säger att jag får gratis kaffe och kaka efter maten. Gulligt, va? Så då fick jag och Anna dåligt samvete för att vi surnat till. Men i hälsans tecken så tackade vi tack, men nej tack till kakan och tog en promenad istället. Bra va?


Norra Hamnen

Våren har inte riktigt hittat fram än



Lilla Anna

Nu måste jag ta tag i mig själv och städa lite. Det ser ut som om en virvelvind har dragit fram igenom lägenheten. Fin lördag på er alla!



4 kommentarer:

  1. Myslördag!
    Helsingborg är fint! Va för längesen jag var där nu!
    kram

    SvaraRadera
  2. Vad fin bloggen har blivit! Ser mycket mer inbjudande ut nu, superproffsig! Ses snart!

    SvaraRadera
  3. Haha, vad duktig ni var som sa till! :) Hade jag aldrig vågat

    SvaraRadera