söndag 27 februari 2011

Det har varit en väldigt bra helg och jag är nöjd med precis allt. I fredags åkte jag till Göteborg med Bus 4 You, ett bussbolag som har otroligt sköna säten. Inga problem att somna där inte.

Lördagen spenderades på stan med Göteborgsflickorna och det var så kul att äntligen vara samlade igen. Det blir inte så ofta så man måste verkligen ta tillvara på tillfällena. Nästa gång vi ses allihopa blir nog när det är dags för Eurovision :) På kvällen var det schlager hos Jenny och det kändes som "the old days" när vi alla var samlade framför tv:n, dissandes alla bidragen haha.



Idag åkte jag ut till Allum med Karin och det blev en hel del shopping. Det är sällan det inte handlas när jag och Karin umgås och vi har alltid kul när vi ses. Karin hittade ett par skor till mig som jag är otroligt nöjd med. Är så trött på att dra omkring i vinterkängorna. Nu vill jag kunna gå omkring i tygskor och ja, jag kommer nog att köpa ett par Palladium :)

Den här fina lampan ska stå i mitt gästrum. Från Dimoda, Allum.

Inte ok som lunch, jag vet.
Nu ska jag ta det lite lugnt en stund och njuta av söndagen och ikväll blir det Wallander.

torsdag 24 februari 2011

Birthdaypresent?

Snart helg!

Jag ser fram emot helgen otroligt mycket! Imorgon efter jobbet tar jag lyxbussen upp mot Göteborg för shopping, schlager, familjen och en massa vänner! I love you all!

tisdag 22 februari 2011

info kl. 08.00

Fastighetsskötaren berättade att jag minsann inte alls bor på Stattena,utan på Tågaborg. Gränsen går tydligen vid huset rakt över gatan.

Där ser man.
Published with Blogger-droid v1.6.7

söndag 20 februari 2011

Soffhäng

Idag är det en riktigt slapp dag. Sov till elva, frukost och sedan dess har jag segat i soffan. Ingen energi alls idag men det kan vara skönt med en sån dag ibland. Får se om jag kanske drar ut på en promenad senare.

Imorse gick jag ner till butiken på hörnet. Häromdagen köpte jag bröd för 17 kr. Idag kostade exakt samma bröd 25 kr. Chansar de på priset dag för dag? Nästa gång tar jag Hemköp.

lördag 19 februari 2011

Lördag kväll

Så var den tredje delfinalen i årets melodifestival över. Ganska dålig överlag men herr Saade är ju mumsig och Sara Vargas ballad lyfte kvällen. Tufft att ta upp ett sådant ämne i en annars väldigt glättig festival.

Det har varit en skön, lugn helg och jag ser fram emot att bara ta det lugnt hela långa dagen imorgon.

Sov gott!

Solskenslördag

Det är otroligt fint väder idag. Solen skiner och jag tyckte mig höra fågelkvitter när jag gick ner mot stan. Det blev en fika på Ebba´s med Anna och Erik. Jag beställde en köttbullemacka men när jag fick den serverad var köttbullarna frusna! Inte gott alls. Jag och Anna tänkte att vi för en gångs skull inte ska vara så svenska utan faktiskt säga till så jag skickade tillbaka mackan til köket och beställde en räkmacka istället. Efter en liten stund kommer servitrisen tillbaka och förklarar på engelska att jag inte kunde få en räkmacka eftersom de redan hade gjort köttbullemackan till mig, men att de nu hade värmt mackan. Jaja, sa jag lite småsurt och högg in på mackan. Den var faktiskt god.

Då kommer servitrisen tillbaka och säger att jag får gratis kaffe och kaka efter maten. Gulligt, va? Så då fick jag och Anna dåligt samvete för att vi surnat till. Men i hälsans tecken så tackade vi tack, men nej tack till kakan och tog en promenad istället. Bra va?


Norra Hamnen

Våren har inte riktigt hittat fram än



Lilla Anna

Nu måste jag ta tag i mig själv och städa lite. Det ser ut som om en virvelvind har dragit fram igenom lägenheten. Fin lördag på er alla!



fredag 18 februari 2011

Räkor och vitt vin

Fredag kväll. Veckans bästa kväll.

Är hemma hos Lovisa och Henke. Vitt vin, räkor, choklad och Let´s Dance.

Kan knappast bli bättre.

Fredagsmys

Äntligen fredag! Det har varit en bra första vecka på nya jobbet och idag är det fredagsfrukost här på tingan.

Helgen kommer bjuda på fika med vän, Mello med annan vän och på söndag blir det kanske en tur till Halmstad :)

torsdag 17 februari 2011

Inbrottstjuven

Jag trodde inte att det ska hända mig. Det händer andra, men inte mig. Att vakna mitt natten av en främling har tagit sig in i mitt hem och nu står i mitt sovrum.

Hjärtat rusar medans jag försöker klura ut vart jag lade nyckeln till ytterdörren samtidigt som jag försöker förstå varför den här mannen har tagit sig in till just mig. Vad vill han?

Jag tänder lampan, hjärtat bankar och det dånar i öronen.

Det hände inte mig. Det var ingen där. Bara en mardröm som lyckades hålla mig vaken halva natten. Det är väldigt sällan jag kommer ihåg mina drömmar. Efter inatt hopas jag att jag aldrig gör det. Det kan inte vara bra för hälsan.

måndag 14 februari 2011

Helsingborg på riktigt

Började på nya jobbet idag och det känns väldigt bra. Jag blev väl emottagen och alla kollegorna verkar trevliga och goa. Och som lite grädde på moset här jag utsikt över Öresund och Danmark från mitt skrivbord. Inte fy skam :) Att äntligen få chansen att både arbeta och bo i Helsingborg är väldigt kul och jag ser fram emot att äntligen börja lära känna Helsinborg på riktigt.

Idag börjar också det nya livet så nu är det jag som ska bli hälsosam, tio kg ska bort så nu är det all in. Inga ursäkter och om ni märker att jag börjar trilla av vagnen så får ni knuffa tillbaka mig :)

Annars så är det projekt "måla om i gästrummet" som gäller. Jag håller på att spana lite på olika färger men det lutar åt violett/grå/lavendel. Kan bli riktigt bra tror jag. Sen funderar jag på att sätta upp den här väggdekoren i rummet, vad tror ni om det?

http://www.unikdekor.se/visa_produkt.asp?t=We+create+our+own+tomorrow%2E%2E%2E&id=1199&lang=sv