måndag 28 mars 2011

Ska strax iväg på första delen av min fotokurs. Ska bli spännande!

fredag 25 mars 2011

Våffeldagen...

... men utan en enda våffla. Med det nya livet följer lite nya regler och det känns som att våfflor inte riktigt ingår i kostcirkeln.

Igår kom syster hit och på tolvslaget fick jag min första grattisönskning. I morse fick jag en av mina fina nya EasyTone-skor. Mina gamla gympaskor har jag haft i ca nio(!) år så det var på tiden att införskaffa ett par nya.


Visst är de fina? Tack syster :)
  Vid lunch gick vi ner till stan för att få varsin ansiktsbehandling på Electa. Efter en timme kom vi ut som nya människor. Det var otroligt skönt. Värt varenda krona!

Den här fina långklänningen hittade jag på St. Tropez

Igår fick jag de här finfina blommorna från mina arbetskamrater :)

söndag 20 mars 2011

Födelsedag i miniformat


I fredags kom mina föräldrar hit på besök. Med sig hade de en födelsedgaspresent, en hel vecka i förskott. Födelsedagsveckan han nu officiellt börjat. Jag fick en lampa från By Rydéns som jag har önskat mig.

Visst är den fin? Jag hade tänkt att den skulle stå i vardagsrummet men efter lite testande hamnade den i sovrummet och det blev helt perfekt.

På lördagen åkte vi över sundet till Helsingör. Det var ganska kallt men ändå otroligt mysigt och fint. Någon dag skulle jag vilja bo i Danmark. Jag vet inte vad det är men jag tycker om Danmark. Att allt de gör i designväg är tipptopp skadar ju inte direkt känslan :)


Vi köpte blommor på torget


Lite påskbrygd inhandlades

Smörrebröd

torsdag 10 mars 2011

Det år vår i Helsingborg men det verkar som om vädergudarna inte fick det mailet.
Published with Blogger-droid v1.6.7

söndag 6 mars 2011

Vasaloppsmorgon

Idag är det Vasaloppet och det är en tradition at gå upp och titta på starten kl. 8 på morgonen och det gjorde jag även idag. Det är häftigt att se när alla åkarna ger sig iväg och jag kan ju också konstatera att jag förmodligen aldrig kommer åka loppet själv men det hade varit kul att någon gång vara i Sälen och se loppet live.

Efter lite tågstrul kom vi fram till Halmstad igår och det fantatiska vårvädret välkonade oss. Lunch, shopping och långpromenad stod på schemat och vi hade en jättefin dag. På källen såg i på Andra Chansen, Go Sara Varga! och sen tog vi ett glas på Bull´s. Väldigt bra dag helt enkelt!

torsdag 3 mars 2011

Efter en ganska tuff start på veckan börjar nu saker och ting kännas bättre och bättre. Nu till helgen är det tjejhelg i Halmstad och nästa helg är det schlagerfinal hos Karin så jag har mycket att se fram emot.

För övrigt längtar jag efter våren så man slipper dra omkring i sina snökängor och vinterjacka så fort man sticker ut näsan utanför dörren.