tisdag 11 januari 2011

15 veckor minus två dagar

Två dagar in i oxveckorna och jag är redan trött. Kom dessutom till jobbet halv tolv idag så jag borde vara full av energi, men icke.. Vart ska detta sluta?

måndag 10 januari 2011

Upplyftande läsning på tåget 06.12

"Nu börjar oxveckorna. 15 veckors arbete utan ledighet". Väldigt uppmuntrande att läsa på tåget kl 06.12 på morgonen. Det borde vara förbjudet att skriva sånt. Ingen blir väl piggare eller mer arbetsmotiverad av en sådan artikel? Nej fy, det enda jag fick ut av det var att jag definitivt inte ska jobba 15 veckor i sträck utan ledighet. Någon liten semesterdag borde man väl kunna klämma in?

Var långledig sedan i onsdags och det var otrolit skönt. Torsdagen spenderades med att slå pojkarna i Bezzerwizzer, det trodde dem nog inte! Kul kväll :) I fredags var jag hos Anna och promenerade i det fina vintervädret.

Sen åkte jag till Göteborg och det inte lika fina vintervädret och fick till min allra första vurpa för säsongen. Det ösregnade och var glashalt så oddsen för att ramla var ju inte så väldigt höga. Som tur var blev det ingen allvarligare skada och kvällen blev bara bättre och bättre då det blev ett besök på Mañana på Kungshöjd. Bästa tapasrestaurangen, god mat och trevlig personal. Kunde inte varit bättre!

Nu är det måndag morgon, nu kör vi :)

onsdag 5 januari 2011

Snön, vän eller fiende?

Det har snöat inatt och Helsingborg är väldigt fint i sin vinterskrud. Jag gillar snön. Men den stoppar tyvärr Karin från att kommer ner och då blir jag inte glad. Jag hade sett fram emot att umgås med henne men det kommer nya tillfällen hoppas jag.

Idag jobbar vi halvdag här på tingsrätten, väldigt trevligt :)

lördag 1 januari 2011

Nytt år, nya möjligheter

Så var 2010 till ända och 2011 har tagit vid. Nyåret firades in hos Lovisa och Henke i Helsingborg och det var en fantastisk kväll. Underbar mat och väldigt trevliga människor. En perfekt kväll helt enkelt. Vid tolvslaget gick vi ner till Landborgen och tittade på fyrverkerierna. Det var otroligt fint och häftigt att vi kunde se över till Danmark och följa deras firande med. Danskarna är bra på det här med fyrverkerier. Men det blåste storm! så det blev en ganska kort stund utomhus.

2010 blev året då flera av oss flyttade, bytte arbeten och även nya städer. Det ska bli spännande att se vad 2011 kommer att föra med sig. Den som hoppas på något gott och allt det där ... :)