torsdag 11 november 2010

Dagen efter

Igår jobbade jag till kl. åtta på kvällen, hemma kl nio och då var det i stort dett dags för sängen. Ändå är jag så otroligt trött idag, kunde knappt hålla mig vaken på tåget. Tur att jag får gå hem kl. fyra idag :)
Det ska tvättas och fixas hemma och börja ta fram allt som ska med till Kap Verde. Vi åker på tisdag men det känns som om det inte är på riktigt. Har inte förstått att vi faktiskt ska åka.

Vi landar på tisdag vid lunch och då är det raka spåret ner till standen!

söndag 7 november 2010

En fantastisk helg

Halvdag i fredags och då styrde jag kosan mot Göteborg. Fullsatt tåg men jag lyckades få tag i en sittplats och med lite bra musik i öronen var jag snart framme i Göteborg.
Hemma i Göteborg fick jag en tidig julklapp av mamma, en jättefin kabin/resväska så jag slipper släåa runt på en stor bag så fort jag åker någonstans. Tack mamma och god jul!

Sen var det dags att träffa Linnéa och hoppa på tåget mot Halmstad för Annas inflyttningsfest. Tjejerna var där och efter en del mindre vägbulor hade vi en helt fantastisk kväll, som alltid. Vi hade en aningens försenad Halloweenfest och man kan väl säga att vi är lite rostiga när det gäller det här med maskerad. Huggtänder som inte fastnade och en vansinnesperuk men det kan ju bara bli bättre, eller hur?





Väl hemma i Helsingborg tog passade jag på att ta en promenad i det fina vädret. Sedan jag flyttade har varje helg uppbokad med en massa kul saker men jag hinner aldrig riktigt lära känna min nya hemstad. Så jag tog därför en ny promenadväg. Sakta men säkert ser jag mer och mer av Helsingborg. Nere vid hamnen var det otroligt fin. Jag skulle kunna stå där hela dagen och bara titta ut över havet och över till Helsingör.

Nu laddar jag för en veckas arbete och sedan är det Kap Verde!

fredag 5 november 2010

Hemma kära hem

Kort arbetsdag idag, kan det inte alltid vara så?

Det blir snabblunch sen hoppar jag på tåget mot kära Göteborg.

torsdag 4 november 2010

Helg!

Eller nästan iallafall. Imorgon arbetar jag mellan 8-12.10. Lagom arbetsdag känner jag. Undrar om det finns jobb där man kan arbeta halvtid och ändå få ut en bra lön?

Efter jobbet blir det en blixtvisit hem till Göteborg för att sedan vända kosan söderut igen för Annas inflyttningsfest i Halmstad. Bål och quesadillas har utlovats, kommer bli en kanonkväll!

onsdag 3 november 2010

Höstrusk

Det regnar i Malmö idag. Jag har ingen direkt statistik med det har regnat väldigt ofta i Malmö sen jag flyttade hit. Flyttade ju söderut och tänkte att det skulle vara en sån där fin och härlig höst som sen skulle övergå i en fin och kall vinter. Tji fick jag. Hoppas bara att SJ och Öresundstågen denna vinter kan fixa bort de blöta löven från spåren.

Det är mörkt nu men visst är det mysigt när man får kura ihop sig i soffan med en stor kopp te och en massa tända ljus. I love!

Mörkret känns inte heller så jobbigt nu när det inte ens är två veckor kvar tills jag och Ena drar söderut till Kap Verde. Det känns fortfarande overkligt att vi ska åka men det ska vi. En hel vecka av sol, bad, god mat och dryck. Det kan knappast bli bättre!