tisdag 28 september 2010

Fyra dagar senare

Nu har jag bott i Helsingborg i fyra dagar. Det är många intryck och jag har nog inte riktigt landat i att jag faktiskt har flyttat. Min mamma är här nere med mig och håller mig sällskap och hjälper mig att fixa i lägenheten och det är väldigt skönt. Än så länge har vi hunnit upptäcka gallerian Väla och försökt lära oss hitta i Helsingborg. Det kommer ta tid att lära känna staden men det finns så mycket fint i den här staden så det är bara roligt.

Idag åkte vi över till Köpenhamn och det är alltid roligt att strosa ned för Ströget och på H&M Home hittade jag ett väldigt fint duschdraperi.

Sedan ett tag har jag letat efter ett par "snowjogging", kommer ni ihåg dem? Jag har letat på nätet och i affärer men utan lycka. Så idag letade jag i varenda skoaffär i Köpenhamn och skam den som ger sig. I en butik som heter Scoop hittade jag dem! Fina, fula, vad tycker ni? Jag älskar dem!

måndag 20 september 2010

Shopping i ösregn

Jag och Karin gick till Lamphuset på Backaplan och shoppade loss bland de fantastiskt fina lamporna de hade. Jag köpte en lampa "Planet" av By Rydéns som kommer bli superfin i mitt vardagsrum. Den kommer bli lite meckig att sätta ihop men det kommer bli dunder!



För övrigt är det de sista inköpen som fixas denna vecka, varvat med frisörbesök, middag med bästa syster och hejdå-middag med jobbet.
Det ska bli skönt att flytten äntligen blir av, den har funnits i tankarna så länge men kommer bli tufft när det väl är dags. Kan man inte bara hoppa fram en vecka eller två?

söndag 19 september 2010

Valvaka

Ikväll är det valvaka och det följs med stort intresse, hoppas hoppas!

Nu är det bara en vecka kvar tills den stora flytten går neröver, då ska det bli en kanonblogg här :)


Natt natt