tisdag 24 augusti 2010

Tillbaka till verkligheten

God morgon!

Då var det dags att gå tillbaka till arbetet igen. Ca 4 veckor ska avverkas innan det är flyttdags. Idag var jag på jobbet 06.50, och det hör till ovanligheterna men ska försöka hålla det tempot.

Igår sa Linnéa att jag måste börja lägga upp bilder så jag ska försöka skärpa mig där, promise!

måndag 23 augusti 2010

Morgonstund har guld i mun

God morgon!
På min sista semesterdag gick jag upp kl. 06.30, det händer knappt när jag ska till jobbet men idag kom några av byggarbetarna förbi och skulle kontrollera badrummet inför renoveringen. Lyllos Linnéa och Tommy som får ett helt sprillans nytt badrum, lucky lucky!

Nu är det dags för frulle och sen är det dags att kickstarta det nya livet och den sista semsesterdagen, bäst att göra det bästa av den!

söndag 22 augusti 2010

Besök i Helsingborg

Idag åkte jag, mamma och Linnéa till Hbg för att se hur renoveringen gått och lämna av ett par flyttkartonger. Målarna är inte riktigt klara än men den kommer bli superfin när den är klar.

Den 4 september går flyttlasset med resten av sakerna och Ena kommer sitta tryggt vid ratten :) . Det känns så otroligt konstigt, spännande och nervöst nu när det börjar närma sig. Samtidigt känns det spännande att inte veat vilken syad jag kommer bo i nästa år eller om jag ens bor i Sverige. Har ju länge velat bo i Danmark och nu när jag är halvvägs där så kanske jag kan göra slag i saken... Men en sak i taget, nu är siktet inställt på Helsingborg.

Kram!

fredag 6 augusti 2010

Kontraktet klart!

Nu har jag äntligen skrivit på kontraktet på min nya lägenhet, känns pirrigt, konstigt och väldigt roligt. Jag, Linnéa och Anna var där igår och tittade på den och den kommer bli väldigt fin när målarna är klara. Ny färg på vägg, golv och nya köksluckor ska de fixa till mig.

Nu är det verkligen på g ;)